Mai ţii minte cum arăta Andra la începutul carierei? E de nerecunoscut. GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Mai ţii minte cum arăta Andra la începutul carierei? E de nerecunoscut. GALERIE FOTO © captură video - Instagram

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi de mulţi, mulţi ani! A ştiut întotdeauna să se menţină în top şi s-a făcut remarcată încă de la debutul în industria muzicală. Avea doar 14 ani când a lansat primul album, iar de atunci, lucrurile au evoluat continuu.

Pe când avea 14 ani, în 2001, Andra şi-a început cariera muzicală în adevăratul sens al cuvântului. Însă, încă de la vârsta de 7 ani şi-a dorit să devină o artistă cunoscută şi apreciată şi nu putem spune decât că... a reuşit! 

De la o vârstă fragedă, Andra a "jonglat" cu muzica pop şi muzica populară, iar la 11 ani a câştigat primul loc la un concurs de interpretare folclorică. Însă, apogeul în carieră l-a atins prin orientarea către muzica dance. Anii au trecut, oamenii au ascultat-o, iar în 2013, piesa "K la Meteo" a fost nominalizată la categoria "Best Romanian Act". Apoi, au urmat hit-uri după hit-uri. 

Când a lansat primul album, Andra era o copilă simplă, dar extrem de frumoasă, cu o voce extraordinară. Din acest punct de vedere, putem spune că timpul a stat în loc pentru ea! Şi-a păstrat naturaleţea cu care a câştigat inimile românilor şi arată demenţial!

Pe plan personal, Andra este căsătorită de 11 ani şi are doi copii, un băiat pe nume David şi o fetiţă care a primit numele Eva Maria Ioana.

Ce notă a luat Andra la BAC

Andra, pe numele ei Alexandra Irina, a dat BAC-ul în 2005, după ce a absolvit Liceul Echonomic „A.D. Xenopol”. Media la examenul maturităţii a fost 9,07!

Andra şi-a continuat studiile la Facultatea de Psihologie Muzicală, la o universitate privată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro