Mai ții minte cum arăta Oana Zăvoranu în urmă cu un deceniu? Vedeta pare că a descoperit secretul tinereții / FOTO

+4 click pentru
galerie

Mai ții minte cum arăta Oana Zăvoranu în urmă cu un deceniu? Vedeta pare că a descoperit secretul tinereții / FOTO © arhivă

Oana Zăvoranu a „îmblânzit” timpul și a descoperit secretul tinereții? Cel puțin, așa pare! La 46 de ani, Oana Zăvoranu reușeste să le facă invidioase și pe cele de 20 de ani! Dacă aruncăm o privire la transformarea brunetei, de-a lungul anilor, nu putem să spunem că este „de nerecunoscut”. Ba din contră! 

Oana Zăvoranu are lumea la picioare și un fizic de invidiat! Bruneta a încercat, de-a lungul timpului, să își întrețină frumusețea. Desigur, a și reușit.

Așa că, astăzi, după mult de când numele ei a fost auzit pentru prima dată în spațiul public, observăm că Oana Zăvoranu este aceeași femeie care poate da pe spate pe oricine. 

Bruneta arată absolut la fel ca și acum un deceniu: niciun rid pe chip și un trup ca tras prin inel. Imaginile stau mărturie!

Oana Zăvoranu cheltuie lunar mii de euro pe tratamente

Care e secretul ei? Ei bine, Oana Zăvoranu cheltuie mii de euro pe tratamente de înfrumusețare! 

Pentru ea, îngrijirea este pe primul loc și nu se uită la bani când vine vorba de ritualurile sale de frumusețe. Oana Zăvoranu Merge la cele mai bune saloane și se asigură că are parte de cele mai bune tratamente. 

"Nu țin dietă, acum m-am îngrășat, am 56 de kilograme. Merg la tratamente faciale și corporale, de trei ori pe săptămână. Pe lună dau 10.000 de euro, vopsit o dată pe săptămână, tratamente, creme. Pielea cu timpul mai pierde din colagen și elasticitate. Trebuie să investești în tine. E pielea afurisită pe mine, nu se zbârcește pe mine", declara Oana Zăvoranu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro