Maia Morgenstern, mesaj emoționant de 8 martie pentru mama sa. Actrița suferă și după 11 ani de la pierderea celei care i-a dat viață

Maia Morgenstern, mesaj emoționant de 8 martie pentru mama sa © Arhiva

Prima săptămână din luna martie este o perioadă de bucurie pentru femei, dar mai ales pentru cei care își sărbătoresc mamele. În același timp, aceste zile pot fi un adevărat calvar pentru cei ale căror mame au plecat dintre noi. Printre aceste persoane se numără și Maia Morgernstern.

Actrița se află încă în perioada de suferință, deși au trecut mai bine de 11 ani de la moarte celei care i-a dat viață. Cu ocazia sărbătoririi mamelor din întreaga lume, actrița și-a spus durerea, dar și iubirea pe care i-o poartă mamei sale, prin cele mai emoționante cuvinte.

“Poate că suntem ori vom deveni mame, dar, cu siguranță, am fost și suntem fiicele cuiva. 1 martie, 8 martie ar fi fost și ziua mamei mele. Prețuiesc, sărbătoresc, omagiez chipul, amintirea, pecetea pe care a lăsat-o asupra mea, unica mamă”, a mărturisit Maia, conform libertatea.ro.

Cu această ocazie, celebra actriță în vârstă de 57 de ani și-a amintit de o întâmplare extrem de emoționantă din viața ei.

“Țin minte că, odată, mi s-a decernat titlul de «Femeia anului», la o gală respectabilă. Am fost felicitată intens la ceremonia unde a fost prezent și tata. M-a felicitat și el, mi-a urat sănătate, apoi, la final, m-a întrebat: «Ești mândră?». Tot el a continuat: «Ar trebui să fii, căci tu ești oglindirea mamei tale clipă de clipă, zi de zi, ceas de ceas. Nu «Femeia anului», nu a Globului”, a spus artista.

Maia Morgenstern are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale și își amintește cu drag, dar și cu durere de cea care a fost și este totul pentru ea.

“Pentru mine, mama a fost totul. Ea rămâne cea mai frumoasă rugăciune a mea. Eram însetată de dragostea ei. Ceea ce am devenit, om, artist, personalitatea pe care o am, totul este e o moștenire primită de la părinții mei. Mama mi-a fost model, avea un alt fel de a se raporta, de a discuta, de a comenta ceea ce fac, total opus față de tata. Tot ceea ce făceam era perfect, minunat. M-a învățat într-un fel anume să văd luciditatea până în străfunduri în ceea ce fac. O admiram pe mama mea foarte mult, pentru că era o persoană tonică, mereu cu zâmbetul pe buze. Eram un copil greu de suportat, dar un copil dorit de părinţi şi, prin urmare, răsfăţat. Simţeam iubirea, dar, în acelaşi timp, am primit o educaţie extrem de riguroasă. Era o persoană foarte activă din punct de vedere profesional, profesor, informatician. Era foarte solicitată şi dedicată profesiei sale și totuși avea o răbdare înduioşătoare şi cu mine, şi cu tata. A fost un om special. Tata, la 80 de ani, mi-a zis că o iubește pe mama”, a mai mărturisit îndrăgita actriță.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro