Majda, declarație de dragoste pentru iubit, în fața tuturor! "Să nu renunțați la prima furtună"

+3 click pentru
galerie

Majda, declarație de iubire pentru iubit, în fața tuturor! "Să nu renunțați la prima furtună" © Instagram

Majda a trăit una dintre cele mai frumoase zile recent, după ce a împlinit doi ani de relație cu iubitul ei, Mihai Ștefan. Frumoasa prezentatoare de la Agenția Vip i-a transmis un mesaj sincer bărbatului care o face fericită.

Majda a fost transparentă, așa cum ne-a obișnuit, și pe lângă faptul că le-a arătat tuturor cât de mult îl iubește pe partenerul ei, le-a oferit internauților și câteva sfaturi despre cum reușește să mențină flacăra iubirii vie. Majda a postat un mesaj pe Instagram, o declarație de dragoste pentru iubitul ei, care îi este alături de doi ani de zile.

"2 ani ♥️ In spatele meu sta el. Bărbatul înțelegător, iubitor, mereu gata sa ma facă sa rad și sa ma motiveze. Cea mai tare chestie pe care a lăsat-o Dumnezeu pe Pamanat e iubirea! Secretul: sa râdeți împreuna la ceva ce-l amuza doar pe unul, sa va țineți strâns de mâna și sa nu Renunțați la prima furtuna ❤️ #us #normalcouple #funny😂 #love", a scris Majda, pe Instagram. 

Iubitul Majdei se înțelege bine și cu fiica ei

Majda și iubitul ei au o relație invidiată de toți. Frumoasa prezentatoare este foarte fericită, iar asta se vede cu ochiul liber. Vedeta are o relație foarte bună cu bărbatul care o face să zâmbească zi de zi, alături de care petrece cât de mult timp poate. Majda nu îl ține ascuns pe iubitul ei și chiar se mândește cu legătura pe care o au. Unde mai pui că iubitul Majdei are o relație frumoasă și cu fetița vedetei, Jaquelline. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest