Mama Deliei, prima apariție după aflarea rezultatului la problema de sănătate: ”Am avut o tumoră”

+3 click pentru
galerie

Mama Deliei, prima apariție după aflarea rezultatului la problema de sănătate: ”Am avut o tumoră” © arhiva

Chiar dacă la televizor pare energică și mereu fericită, Delia are probleme destul de serioase în familie. Mama acesteia s-a confrunatat cu o tumoră destul de dificilă, iar tatăl ei are un diagnostic complicat.

Invitată în platoul ”Star Matinal”, Gina Matache, mama Deliei a făcut dezvăluiri în premieră despre starea de sănătate.  Aceasta s-a confrunat cu probleme grave ce i-au pus viața în pericol: ”Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea.” Gina Matache trece printr-o perioadă grea în aceste momente, mai ales pentru că nu se poate folosi de mâna dreaptă. Nu poate să facă multe lucruri pe care înainte le făcea, iar acest fapt o întristează destul de tare. Abia după 6 luni este posibil ca mâna acesteia să revină la normal: ”Eu nu pot să fac mare lucru cu mâna dreaptă. Nu pot să conduc, nu pot să fac lucrurile pe care le făceam înainte. ”

Gina Matache a ținut să-i mulțumească în direct Andreei Marin, deoarece cu ajutorul acesteia a putut să meargă în străinătate și să realizeze intervenția deloc ușoară.

Nici tătăl nu duce o viață ușoară

Probleme din familia Deliei continuă și prin boala de care tătal acesteia suferă. Gina Matache a vorbit despre suferința soțului ei, pentru Nasrin și Andrei Ștefănescu: ”Şi tatăl lor este destul de bolnăvior. Şi din păcate, diagnosticul nu este unul uşor. Este vorba de o polineuropatie care îl ţine la pat. Este o boală a nervilor. Organismul se autoatacă, o boală autoimună. Am scăpat noi de extirpare de rinichi şi la un an după te trezeşti în pat, nu e chiar uşor. De câţiva ani se confruntă cu probleme de sănătate.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro