Mama i-a dat replica. Motivul pentru care Bromania nu mai filmează alături de cea care i-a dat viață: ”Mi-a zis să-i contactez impresarul”

Motivul pentru care Bromania nu mai filmează alături de cea care i-a dat viață © Arhiva

Toată lumea îl știe pe Bromania, dar și cu ce anume se ocupă tânărul. Vedeta s-a lansat în online făcând sketch-uri atât singur, cât și alături de prieteni și chiar de mama sa.

Vedeta a lansat o ”modă” a video-urilor amuzante în mediul online. Și de la primul video lansat și până ca fanii să reacționeze într-un mod pozitiv nu a mai fost decât un pas. Poate cele mai viralizate sketch-uri ale lui Dima Matei, pe numele său real, au fost cele realizate cu mama sa.

Deși au făcut deliciul tuturor fanilor, de la un timp de vreme, mama vedetei a dispărut complet din video-urile fiului. Pentru că nu a mai apărut în mediul online, fanii au cerut explicații, iar Dima a ținut să clarifice situația. Vedeta a explicat pentru Libertatea de ce mama sa nu mai apare în sketch-urile sale.

„Mama a semnat cu un agent foarte important și ultima oară când i-am scris să facem un sketch mi-a zis să-i contactez agentul. Și i-am zis: wow, credeam că suntem același sânge”, a dezvăluit Matei Dima pentru sursa mai sus menționată.

Deși totul a început ca o joacă, video-urile pe care cei doi le realizau împreună le-au adus multe vizualizări, iar Dima s-a conformat cerințelor publicului și a apelat la ajutorul mamei sale tot mai des. Până într-o zi când cea care i-a dat viață a spus că nu mai poate face acest lucru.

Domana Dima este o persoană extrem de sensibilă și se pare că reacțiile răutăciose din mediul online au afectat-o foarte tare. Motiv pentru care a ales să se retragă din lumea online-ului.

„Adevărul e următorul: pe cât de mult îi place să filmeze, pe atât de mult îi displace când postez. Adică se simte așa, pusă sub atenția tuturor oamenilor, și știi că în online oamenii sunt răi. Într-o perioadă îmi spunea mereu ce scriu oamenii despre ea. Degeaba am încercat eu să-i explic că nu trebuie să o intereseze astfel de lucruri. N-a suportat foarte mult chestia asta și am acceptat. I-am mulțumit enorm pentru tot ce a făcut până acum. Putem să luăm o pauză”, a mai povestit Matei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro