Tragedie în familia Irinei Pavlenco! Mama artistei a murit, după ce a fost diagnosticată cu tumoră pe creier

+3 click pentru
galerie

Tragedie în familia Irinei Pavlenco! Mama artistei a murit, după ce a fost diagnosticată cu tumoră pe creier © arhivă

La începutul verii, sfâşiată de durere, Irina Pavlenco anunţa că mama ei a fost diagnosticată cu tumoră pe creier. Timp de două luni s-a rugat şi a avut speranţa că femeia care i-a dat viaţă va trece cu bine peste această cumpănă. Din păcate, astăzi, mama ei a plecat la Ceruri.

Doliu în familia "blondei de la Sweet Kiss"! Mama Irinei Pavlenco, Constanţa, a murit după două luni de luptă cu o tumoră pe creier. 

Irina Pavlenco a anunţat printr-un mesaj pe reţelele de socializare că mama ei, fiinţa pe care a iubit-o nespus de mult, s-a stins din viaţă. Femeia fusese diagnosticată cu tumoră pe creier în urma unui accident vascular. 

A trecut printr-o operaţie la sfârşitul lunii iunie, a avut alături persoanele iubite, medici şi rugăciunile unei ţări întregi, dar în ciuda tuturor eforturilor, Constanţa, mama Irinei Pavlenco, cum spune şi artista, a plecat într-o lume mai bună.

"Blonda de la Sweet Kiss" i-a transmis mamei sale că este şi va fi întotdeauna "cea mai bună din lume" şi că, totdeauna, va rămâne în inimile apropiaţilor. 

"Ai plecat într-o lume mai bună, mama mea. Ai plecat la căsuța ta din ceruri să ne veghezi de acolo. Ești și vei rămâne sufletul nostru, cea mai bună mama din lume, mama pe care n-o vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace! Te iubim și te vom iubi mereu! Vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna!🙏🏻❤️🕯", a transmis Irina Pavlenco pe reţelele de socializare. 

Irina Pavlenco a fost cerută în căsătorie, de Revelion

În vârstă de 41 de ani, artista a fost cerută în căsătorie la miezul nopţii, de Revelion. Bărbatul care a îngenuncheat în faţa ei se numeşte Valentin şi îi este alături de nu mai puţin de opt ani de zile. Cei doi îşi doresc să întemeieze o familie. 

Deşi atunci au anunţat că vor începe să pregătească marele eveniment, diagnosticul mamei sale şi acum, moartea ei, fac ca aceste lucruri să mai necesite timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro