Clipe de groază pentru Irina Pavlenco! Mama ei a fost diagnosticată cu tumoră pe creier

+3 click pentru
galerie

Clipe de groază pentru Irina Pavlenco! Mama ei a fost diagnosticată cu tumoră pe creier © Facebook

Irina Pavlenco a începuţ anul în forţă, fiind cerută în căsătorie chiar în noaptea de Revelion. Însă, greutăţile nu au ocolit-o. Recent, mama ei a făcut un accident vascular, în urma căruia s-a descoperit că are şi o tumoră pe creier. Vedeta a cerut tuturor să o includă pe Constanţa, mama ei, în rugăciuni. 

Irina Pavlenco a făcut durerosul anunţ pe reţelele de socializare, iar apropiaţii săi au reacţionat imediat. Cântăreaţa a dezvăluit că, în urma unui accident vascular, medicii au diagnosticat-o pe femeia care i-a dat viaţă cu tumoră pe creier. 

"Vreau să va spun că trec prin momente foarte grele, am vrut să trec singură prin această suferința dar nu știu cât de puternică sunt. De curând mama mea a făcut un accident vascular în urmă căreia am descoperit că are și o tumoră pe creier. Mâine dimineața va face o operație, singură mea dorința la voi este că mâine dimineața să va rugați împreuna cu mine și familia mea că mama să treacă cu bine de această operație. Nu pot exprimă durerea mea în cuvinte când vine vorba de mama . Mă rog la Dumnezeu zi și noapte că ea să fie bine cât mai mult timp posibil. Pe mama mea o cheamă Constanța!", a anunţat Irina Pavlenco.

Iată că, marţi, mama Irinei a fost operată şi totul a decurs bine. Vedeta a ţinut să-şi anunţe admiratorii de pe reţelele de socializare că "primul hop" a fost trecut cu succes.

"Vă mulțumesc din suflet pentru gândurile voastre bune . Mama a ieșit cu bine. Rugăciunile au funcționat. Am trecut de primul hop. Vă iubesc!", a transmis Irina Pavlenco.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro