Mama lui Augustin Viziru a suferit un accident vascular cerebral: „Am simțit că nu pot să respir”

+3 click pentru
galerie

Mama lui Augustin Viziru a suferit un accident vascular cerebral: „Am simțit că nu pot să respir” © Instagram

Augustin Viziru este o prezență foarte discretă în showbiz-ul autohton, iar același lucru se poate spune și despre familia lui. Mama actorului a suferit, acum ceva vreme, un accident vascular cerebral, însă abia acum a făcut public acest fapt.

Recent, Augustin Viziru a suferit o accidentare gravă, spre groaza mamei sale, care a mărturisit că emoțiile care au trecut-o nu au fost deloc de bun augur, mai ales având în vedere că suferise un accident vascular cerebral.

Mama lui Augustin Viziru a făcut accident vascular cerebral

„Am simțit că nu mai pot să respir, aveam tensiunea 20/10. Mi-a fost foarte greu, vă dați seama, mai ales că eu am suferit, în urmă cu cinci ani, un accident vascular și nu am voie să am nici măcar o emoție”, a spus mama lui Augustin Viziru, pentru wowbiz.ro.

Mai mult, femeia a adăugat că ar trebui să fie, teoretic, obișnuită cu accidentările, având în vedere că fiul ei a tot trecut prin astfel de episoade încă de când era foarte mic. Însă, pentru o mamă, nu este niciodată ușor să își vadă copilul rănit sau în suferință.

„Întotdeauna a pățit câte o nenorocire, fie că a fost vorba de mână, fie că a fost vorba de picior sau chiar o lovitură la cap”, a mai spus mama lui Augustin Viziru.

Dar sunt și vești bune. Augustin Viziru a dezvăluit că va deveni tată și că are chiar planuri de însurătoare cu femeia pe care o adoră și o ține „ascunsă” atât de bine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro