Mama Marianei Ionescu Căpitănescu, confesiuni de suflet! Cu lacrimi în ochi, femeia spune cât de greu i-a fost să crească cinci copii

+2 click pentru
galerie

Mama Marianei Ionescu Căpitănescu, confesiuni de suflet! Cu lacrimi în ochi, femeia spune cât de greu i-a fost să crească cinci copii © Captură video

Uneori, în goana timpului, uităm de ea. Uităm să-i spunem cât de mult o iubim, dar ea nu se supără niciodată şi. iartă. Mereu. Mama e un cuvânt simplu, dar care ascunde o viaţă cu lacrimi, cu durere, dar şi cu fericire pentru copiii ei. 

Ajunsă om mare, la oraş şi una dintre cele mai îndrăgite artiste, Mariana Ionescu Căpitănescu nu îşi imaginează viaţa fără părinţii săi. Tocmai din acest motiv, interpreta de muzică populară doreşte să-i spună mulţumesc mamei sale, în faţa întregii ţări.

"Ea (n.r. Mariana) i-a crescut pe toţi ceilalţi, le făcea mâncare, era cu gospodăria casei. Era în locul meu. Îi lăsam bilet pe casă şi ea executa ce scriam eu. Mă sculam noaptea şi le făceam mâncare, spălam. Soţul meu era pe şantier, trimitea bani, îmi trimitea pâine în sac. Venea sâmbăta şi lunea pleca. (...) Cea mai grea cumpănă a fost când mi-a murit băiatul. A fost greu pentru mine. Au trecut 13 ani de când mi-a murit băitul. A făcut o depresie cred. I-aş fi ajutat şi eu, dar dacă ei nu mă bagă în seamă. Nora mea nu mai are nicio relaţie cu mine, nu mă mai caută. Am telefonat-o de multe ori şi nu răspunde. Nici nepoţii nu mă caută. I-am văzut acum patru ani, la botezul băiatului cel mic. 

Aum o lună de zile mi s-au furat cinci milioane din casă, ele amândouă au venit imediat (Mariana şi Marcela). M-au încurajat să nu mă mai gândesc că i-am avut", a povestit mama Marianei Ionescu Căpitănescu. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro