Manuela Hărăbor, despre operaţiile estetice. A apelat sau nu artista la astfel de intervenţii

Manuela Hărăbor, despre operaţiile estetice. A apelat sau nu artista la astfel de intervenţii © Sursă Instagram

La 51 de ani, timpul pare că nu a trecut peste celebra actriţă Manuela Hărăbor. Aceasta continuă să se numere printre cele mai superbe femei din România, câştingându-şi publicul cu frumuseţea şi talentul ei incontestabil. Deoarece a trecut de prima tinereţe, vedeta a fost întrebată de mai multe ori ce părere are despre operaţiile estetice şi dacă a apelat la acestea. Iată ce a răspuns artista!

Celebrul personaj Simina din filmul „Pădureanca” au făcut-o celebră acum 33 de ani. De atunci, Manuela Hărăbor continuă să îşi uimească fanii cu aspectul ei, având un ten neted, lipsit de orice imperfecţiune, la care aspiră orice femeie. Deşi are 51 de ani, vedeta susţine că nu s-a gândit niciodată să apeleze la operaţiile estetice.

Actriţa consideră că fiecare om este perfect aşa cum este, iar fiecare vârstă trebuie preţuită cu tot ce aduce cu ea. „Eu sunt de principiul că orice vârstă își are frumusețea ei, își are farmecul ei, orice rid în plus pe expresia feței unei femei aduce ceva în plus, or în momentul în care tu începi să te pui împotriva naturii, în cele din urmă pierzi. Poate câștigi sau ai senzația că ești învingătoare în primii ani, dar când se trage linie ești cel mai mare perdant. În momentul în care tu îți găsești echilibrul și treci peste fiecare etapă a vieții, peste fiecare an pe care îl mai bifezi acolo, cu fruntea sus, conștientă de ce ai lăsat în urmă, eu cred că ăsta e secretul frumuseții”, a declarat Manuela Hărăbor pentru Libertatea.

De asemenea, Mihaela Hărăbor susţine că nu ar apela la ajutorul chirurgiei estetice, deoarece asta ar însemna că nu ar mai fi ea. „Ce să facem? Să ne schimbăm fizionomia prin fel de fel de operații și să ajungem să nu ne mai recunoaștem în oglindă? Nu aș fi eu. Nici nu aș putea să mă laud după niște operații estetice, pentru că, dacă eu aș fi sinceră cu mine, aș recunoaște că, de fapt, nu sunt eu asta”, a adăugat vedeta.

„Prefer să nu-mi pun nici o mască. Sunt așa cum sunt”

În locul intervenţiilor estetice, artista identifică ca o soluţie mai utilă folosirea produselor cosmetice. „Cel mult pot să fac artificii, pot să mă fardez, am spectacole în care mă machiez și pun 30 de ani deasupra, pentru că fac un rol de compoziție. Dar e un machiaj. Pot să mi-l asum. Este o mască. Or eu, când merg la un eveniment monden, prefer să nu-mi pun nici o mască. Sunt așa cum sunt”, a povestit frumoasa actriţă.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru cât e!”

Firea sa modestă nu a scos-o niciodată în evidenţă prin ţinute extravagante sau machiaje mult prea accentuate. Manuela Hărăbor îşi păstrează aceeaşi naturaleţe de care publicul ei s-a îndrăgostit încă de la început.

„Eu nu-mi permit să am un stilist, recunosc, adică prefer să fac ceva benefic cu acei bani pe care i-aș arunca pe imagine. Cred că mi-am câștigat dreptul ăsta, la 51 de ani, să nu mai pun atâta preț pe imagine. Asta e, nu am cum să o schimb. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru cât e! Eu cred că mi-am format statutul prin ceea ce am făcut. Nu sunt nici atât de mondenă, îmi aleg aparițiile în public cu foarte mare grijă și țin cont de persoana care îmi face această invitație”, a mai spus artista pentru aceeaşi sursă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro