Mara Bănică a trecut prin clipe dramatice. A leşinat în bancă. "Cinci zile nu am mâncat nimic"

+3 click pentru
galerie

Mara Bănică a trecut prin clipe dramatice. A leşinat în bancă. "Cinci zile nu am mâncat nimic" © Foto: Facebook

Mara Bănică a trecut prin clipe grele, zilele trecute. Jurnalista a leşinat în bancă. Din fericire, acum totul este bine, iar Mara Bănică a avut puterea să povestească experienţa dramatică.

Îndrăgita jurnalistă a fost invitată la XNS, unde a povestit prin ce a trecut din cauza kilogramelor pe care le-a luat în plus în ultimele luni. Mara Bănică s-a îngrăşat şase kilograme şi, speriată fiind de faptul că vrea să meargă la plajă şi nu arată aşa cum şi-ar fi dorit, aceasta a vrut să se reapuce de dieta cu ajutorul căreia ajunsese la o siluetă de model.

Dezamăgită de faptul că aceasta nu i-a oferit rezultate în prima săptămână, Mara Bănică a apelat la un truc nesănătos. Nu a mai mâncat nimic cinci zile, astfel că, la un moment dat, când  a mers la bancă i s-a făcut rău şi a leşinat.

"De la Anul Nou am pus un kilogram în fiecare lună. Am mâncat extraordinar de mult. În timpul dietei nu mi-a fost poftă, după mi-a fost. Eu am renunţat şi la sport şi chiar mă gândeam zic că uite cum am pus şase kilograme, mai ales acum când aveam nevoie la plajă. Am început o săptămână dieta mea, după o săptămână nimic şi apoi am zis că nu mai mănânc nimic. Cinci zile nu am mâncat nimic. Zic nu sunt eu singură, Nicoleta Luciu făcea la fel. Nu mi-a adus nimic folositor. Am intrat în bancă şi când m-a întrebat o doamnă ce fac nu am putut să-i răspund. Am auzit doar că m-a întrebat, vă este rău? Acum am slăbit trei kilograme, mai am trei de slăbit", a spus Mara Bănică la XNS.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro