Mara Banică, reţinută. Ce s-a întâmplat cu celebra jurnalistă

+3 click pentru
galerie

Mara Banică, reţinută. Ce s-a întâmplat cu celebra jurnalistă © instagram.com

Mara Banică a trăit una dintre cele mai frumoase vacanţe, după cum spune vedeta, însă a avut parte şi de clipe de groază la graniţa cu o altă ţară.

Mara Banică a vorbit la Antena 1 despre vacanta pe care a avut-o recent în Africa de Sud. Vedeta a fost împreună cu partenerul său de viaţă, pe care nu-l expune în ochii presei.  În tot timpul vacanţei, celebra jurnalistă a mărturisit la Xtra Night Show ca s-a simţit foarte bine, însă a avut parte şi de o întâmplare mai neobişnuită. Cei doi au vrut să treacă într-o altă ţară, dar jurnalista nu a fost lasată. Motivul: nu avea viză. Iubitul aceasteia a fost lăsat să treacă, însă jurnalista nu, astfel a fost reţinută la trecearea pe un alt teritoriu. Acest lucru a afectat-o prea tare vacanţa vedetei. ,,Am fost în cea mai frumoasă vacanţă pe care am avut-o'', a spus Mara Banică. 

Probleme pentru Mara Bănică, în vacanţa din iunie

Mara Bănică a plecat în vacanţă în Germania, însă jurnalista a dat de probleme imediat cum s-a urcat în avion. "Plecări Otopeni. Jos, 35 de grade în interior. Urc. “Aia la business sigur au aer condiţionat”, îmi zic. Aiurea! Fetele de la recepție se chinuiau să pornească un ventilator. 39 de grade temperatură. Că deh! E mai sus. Și căldură urcă. Mă-ntreb, așa, în optimismul meu, dacă e doar un accident sau așa e zilnic. Și arunc întrebarea la fete. “Aşa e zilnic vara asta?”, îmi răspund epuizate, transpirate și cu părul lipit de cap. O mizerie. Dar una europeană. PS: mi e dor de Dragnea. El ne rezolva postările astea publice că se uita pe Facebook", a scris Mara Bănică.


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro