Petrecere cu ștaif în platoul ”Răi Da Buni”. Mara Bănică, sărbătorită cu lăutari și invitați speciali

+3 click pentru
galerie

Petrecere cu ștaif în platoul ”Răi Da Buni”. Mara Bănica, sărbătorită cu lăutari și invitați speciali © captura foto

Platoul Răi Da Buni a devenit în această seară un adevărat loc de petrecere. Deoarece, mâine, Mara Bănică împlinește vârsta de 44 de ani, echipa Antena Stars a decis că este momentul ca vedeta să fie sărbătorită pe măsură. Nici invitații nu au lipsit, iar jurnalista a avut parte de clipe de emoție

Seară aceasta a fost pentru Mara Bănică una cu totul specială. Vedeta își sărbătorește mâine ziua de naștere, motiv pentru care echipa Răi Da Buni împreună cu Antena Stars s-au hotorăt să-i facă o surpriză de proporții. Platoul a fost aranjat ca pentru o adevărată petrecere, iar lăutarii bineînțeles că n-au lipsit. Au încins atmosfera pe tot parcursul serii, iar vedeta a avut parte de invitați pe măsură. Părinții, dar și fiul acesteia, Dima, au fost primii care au venit în emisiunea prezentată de Mihai Morar. 

Întrebată de Mihai Morar ce își mai dorește de la viață, Mara Bănică a răspuns simplu: ”Vreau să rămân sănătoasă”

Surprizele au continuat pentru jurnalistă, iar în platou în doar câteva clipe au venit câtiva colegi din generală, cei cu care și-a petrecut primii ani din viață și începutul pe băncile școlii. Cum ei nu aveau cum să vină singuri, imediat au venit să-i fie alături într-o zi atât de importantă și profesorii pe care Mara Bănică i-a avut. 

Cu toții au depănat amintiri din anii de școală, iar Mara și-a adus aminte de una dintre aniversările sale din copilărie: ”Mama Nina mi-a facut un tort și colegii mi-au pus plastilină în el”. La acel moment jurnalista nu a privit acest lucru cu cei mai buni ochi, însă acum este amuzată de experiența trăită.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro