Marcel Pavel a spus tot adevărul despre relaţia sa cu Simona Halep: ”M-am îndrăgostit lulea”

Marcel Pavel a spus tot adevărul despre relaţia sa cu Simona Halep © Arhiva

Marcel Pavel este una dintre cele mai apreciate voci din România. Vedeta nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre vedetele de aur ale showbiz-ului românesc.

Recent, vedeta a făcut câteva dezvăluiri despre relaţia sa cu Simona Halep. Mărturisiri care au fost ştiute până acum doar de cei mai apropiaţi prieteni ai celor doi.

În cadrul unui interviu oferit oferit la Digi Sport, Marcel Pavel a dezvăluit ce cadou i-a făcut Simona Halep, ce i-a interzis tenismena, dar şi care a fost motivul din cauza căruia cei doi nu mai comunică.

Printre fanii artistului se numără sau se număra şi Simona Halep. Sportiva avea chiar şi o melodie preferată.

”M-am îndrăgostit lulea’, era piesa ei favorită. Jucăria mea era racheta de tenis și muzica ta. Cântam mereu ’Frumoasa mea’, a povestit Marcel Pavel.

Cât despre cadoul pe care Simona i l-a făcut artistului, acesta a declarat că nu se aştepta ca sportiva să îi ofere o invitaţie la semifinala ei de la Wimbledon din 2014.

”Mă aflam la Londra pentru un concert, alături de maestrul Nicolae Botgros. Și am sunat-o! S-a bucurat când a aflat că sunt acolo și imediat m-a invitat la meci. Mi-a făcut rost de o invitație la VIP, am stat alături de tatăl ei”, a mărturisit Marcel Pavel.

Însă, bucuria artistului a fost umbrită chiar de sportiva. Simona i-a interzis lui Marcel Pavel cea mai arzătoare dorinţă.

”Voiam să fac poză cu Sharapova. La televizor pare mai frumoasă, dar nu, e așa de mare și plină de mușchi. E o forță a naturii, credeți-mă! Așa, și voiam să fac o poză cu ea. Acolo, la VIP, prin contract, toate jucătoare au obligația de a se fotografia cu cei prezenți, dacă este cazul. Așa că nu aveam niciun impediment. Până m-a auzit Simona. Și mi-a zis: ’nu faci poza cu ea, nu!’. Gata, nu mai fac, am replicat eu. Până și prosopul ei îl am”, a mai povestit artistul.

Însă, relaţia de prietenie a celor pare că s-a sfârşit în urmă cu doi ani. Marcel Pavel susţine că nu ştie de ce Simona Halep nu i-a mai vorbit, însă, cu siguranţă, ceva a deranjat-o.

"Acum nu mai știu ce melodie mai preferă, pentru că n-am mai comunicat cu ea de vreo doi ani. Ea este oricum o ființă foarte sensibilă iar dacă nu mai comunică înseamnă că ceva nu i-a convenit. Nu știu dacă are ceva cu mine, nu cred, pentru că eu n-am avut nicio dispută cu ea. Chiar mi-a spus: ’Marcel, eu când eram copil și mă antrenam, nu aveam jucării", a încheiat Marcel Pavel.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro