Marcel Pavel, la un pas să părăsească România: „Am zis că acolo este locul meu”

+3 click pentru
galerie

Marcel Pavel, la un pas să părăsească România: „Am zis că acolo este locul meu” © captură Video

Marcel Pavel, vocea de aur a României a făcut dezvăluiri de senzație astăzi, chiar de 1 decembrie! Prezent în platoul matinalilor, cântărețul a dezvăluit că a vrut, la un moment dat, să părăsească România, însă iubirea maternă, de țară și cea de oameni l-au făcut să se reîntoarcă. 

Astăzi, la „Star Matinal de Weekend”, Marcel Pavel a intonat imnul României, dar a și făcut dezvăluiri de senzație. Întrebat dacă s-a gândit vreodată să plece peste hotare, așa cum au făcut numeroși artiști, Marcel Pavel a oferit un răspuns surprinzător. 

„Eu pe timpul Comunismului, am plecat prima dată din țară în 1981, am plecat în Olanda, a fost prima tentativă de a părăsi țara. Am plecat cu un ansamblu folcloric. M-am împrietenit cu o fată superbă și m-a întrebat dacă nu vreau să rămân acolo. I-am zis că îi răspund seara” a spus Marcel Pavel, în direct. 

Cu toate acestea, artistul a hotărât să se întoarcă în România, acolo unde oamenii îl iubesc și îl apreciază, dar unde există și grija și dragostea maternă care i-au dat mereu putere să meargă mai departe. 

„Nu am rămas. Mi-a fost teamă de necunoscut, poate. Am plecat în 1986 din nou, la Paris. Am stat 3 ani, apoi iar m-am dus în Olanda, culmea. Făceam naveta. Am zis că acolo este locul meu, nu vreau să mă mai întorc în țara mea. În pofida acestui fapt, nu am rămas, tot aici m-am întors, pentru că îmi iubesc mult țara. Instinctul matern te face să te gândești la locul în care te-ai născut, oamenii care te iubesc, eu iubesc românii” a mai mărturisit Marcel Pavel, la „Star Matinal de Weekend”.

Mai mult, Marcel Pavel a povestit că îi era bine și în afară, dar până la urmă a luat cea mai bună decizie și a ales să rămână în România.

„Am ales între fericire și o altă fericire. Așa am gândit eu. Dumnezeu mi-a dat și noroc și talent, muncă enormă. 
101 ani, România modernă. Eu am 60 de ani, în câteva zile îi împlinesc”
a mai spus Marcel Pavel. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro