Marcel Toader avea, de ceva vreme, probleme mari cu banii! Afaceristul a fost la un pas de executare silită

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader avea, de ceva vreme, probleme mari cu banii! Afaceristul a fost la un pas de executare silită © arhivă

În ultima perioadă, lucrurile din viața lui Marcel Toader nu se așezau așa cum și-ar fi dorit afaceristul. Mai mult, acesta ducea războaie prin instanță pentru a reuși să recupereze o sumă de bani pe care o dăduse cu împrumut. 

Recent, Marcel Toader a venit în platoul emisiunii „Star Matinal”, acolo unde a vorbit, fără perdea despre problemele lui financiare. Afaceristul a fost la un pas de executare silită și s-a străduit extrem de mult să recupereze o sumă consistentă de bani, pe care o dăduse cu împrumut. 

Omul de afaceri trebuia să recupereze 60.000 de euro de la doi prieteni cărora le-a împrumutat acești bani în urmă cu șase ani, însă trebuie să se mute și din apartamentul în care locuiește, fiind executat silit. 

"Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea. Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd.", a declarat Marcel Toader, la Star Matinal.  

Marcel Toader a murit

Marcel Toader a murit sâmbătă, în jurul orei 16:00. Afaceristul se afla acasă, la un prieten, atunci când i-a mărturisit acestuia că se simte rău. Deși ambulanța a venit la scurt timp, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva pe Marcel Toader. Acesta avea numai 56 de ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro