Ce relație avea Marcel Toader cu fiul său, Maximilian: „A fost spectatorul a tot ceea ce mi s-a întâmplat mie”

+3 click pentru
galerie

Ce relație avea Marcel Toader cu fiul său, Maximilian: „A fost spectatorul a tot ceea ce mi s-a întâmplat mie” © arhivă

Faptul că Marcel Toader a murit subit, la numai 56 de ani a întristat pe toată lumea. Regretatul afacerist avea o relație extrem de frumoasă cu fiul lui, Maximilian, dar și cu mama lui, femeia pe care a iubit-o până în ultima clipă a vieții sale. 

În urmă cu ceva timp, Marcel Toader a fost invitat la emisiunea „Cool Summer Nights”, acolo unde a povestit totul despre relația pe care o are cu fiul său, Maximilian. Afaceristul și băiatul lui erau extrem de buni prieteni și își spuneau totul despre viață, unul altuia. 

"Amorul nu are nici un secret, trebuie să fii foarte corect într-o relație. Eu vin dintr-o familie tradiționalistă. Max a fost spectatorul a tot ceea ce mi s-a întâmplat mie, el a învațat lucrurile la justa lor valoare. Chiar zilele trecute eram la mare și a scris pe pagina de socializare că nu știe sigur dacă sunt tatăl lui sau fratele mai mare. Visul meu a fost să am cinci copii. eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu” a spus Marcel Toader, la „Cool Summer Nights”. 

Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Afaceristul avea numai 56 de ani, iar în ultima perioadă, declarase că avea foarte multe probleme financiare. Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au putut să-l salveze pe Marcel Toader. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro