Marcel Toader, semne după două luni de când a murit? "Vizitează locurile dragi"

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader, semne după două luni de când a murit? "Vizitează locurile dragi" © Facebook

Se împlinesc două luni de când Marcel Toader s-a stins din viaţă. Max, fiul lui, pare să aibă parte de semne din partea tatălui. Diana Bişinicu, fina lor, a făcut dezvăluiri despre ce se petrece în casa acestuia. 

Aşa cum spune tradiţia, timp de 40 de zile familia celui mort trebuie să pună seara câte un pahar cu apă în camerele unde el petrecea timpul. Aşa a făcut şi Maximilian şi mare i-a fost uimirea a doua zi, atunci când a găsit paharul gol. Atunci s-a gândit instant că tatăl lui este încă prezent şi îi transmite semne. 

"E obiceiul ca, după moarte, timp de 40 de zile, până la pomană, să se pună în casele, în locurile în care s-a simțit bine cel decedat, noaptea, un pahar cu apă. Noi am ținut acest obicei și… am simțit că e lângă noi. A umplut paharul și Maximilian. Mi-a spus că, peste noapte, paharul s-a golit tot… Eu înțeleg că poate s-a mai evaporat din apă, dar nu pot crede că, peste noapte, s-a evaporat un pahar plin. Nu era pus pe cuptor sau undeva unde era foarte cald, ci era pus pe masă. Pentru Max a fost semn clar că Marcel Toader mai este lângă noi, că vizitează locurile dragi, așa cum zice obiceiul",a spus Diana Bişinicu pentru wowbiz.ro.

Vă reamintim că Marcel Toader a murit la numai 56 de ani, pe data de 3 august. Afaceristul se afla, în momentul morții, acasă la avocatul său. Se pare că Marcel Toader a făcut infarct în curte și medicii veniți de urgență la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva, din păcate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro