Cântăreaţă de muzică populară, bătută şi ameninţată de un afacerist din cauza unor terenuri? Dezvăluiri cutremurătoare / VIDEO

Cântăreaţă de muzică populară, bătută şi ameninţată de un afacerist din cauza unor terenuri? Dezvăluiri cutremurătoare / VIDEO © Foto: Captură

O cântăreaţă de muzică populară susţine că ar fi fost bătută şi ameninţată de un afacerist local. Totul ar fi pornit de la o bucată de pământ pe care faimoasa interpretă l-a moştenit de la părinţii ei.

Mai mult, bărbatul i-ar fi spus acesteia să nu mai pună piciorul pe acolo, pentru că el ar fi... proprietarul, acuză cântăreaţa. Şi de aici ar fi început un adevărat... război. Însă interpreta de muzică populară nu se lasă! Femeia spune că are acte care demonstrează cine e, de fapt, stăpânul acelor terenuri. Margareta Bîrsan, pentru că despre ea este vorba, a povestit în platoul "Acces Direct" despre cum stau lucrurile, în opinia sa.

"Este vorba de o livadă veche de la părinţi şi tipul susţine că are acte de vânzare cumpărare şi că eu îl încurc. Acesta este un vecin pentru că i-a dat Primăria un teren. Nu are ceva cu mine, el acaparează toate livezile şi toate terenurile, dacă este rost degeaba de ce nu. El intră abuziv pe aceste terenuri", a spus Margareta Bîrsan la "Acces Direct".

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro