Margareta Pâslaru împlinește, astăzi, 76 de ani. Cum arăta artista, în tinerețe

+6 click pentru
galerie

Margareta Pâslaru împlinește, astăzi, 76 de ani. Cum arăta artista, în tinerețe © captură video Youtube

Astăzi este o zi importantă pentru Margareta Pâslaru, dar și pentru toți cei care, de-a lungul timpului, au iubit-o necondiționat și i-au apreciat activitatea artistică. Artista împlinește azi 76 de ani și a transmis un mesaj extrem de emoționant, pe rețelele de socializare. 

Margareta Pâslaru împlinește azi respectabila vârstă de 76 de ani. Chiar dacă timpul a trecut, celebra artistă se poate lăuda, chiar și la această vârstă, cu o frumusețe ieșită din comun. Pe contul ei de Facebook, artista a postat un mesaj extrem de emoționant pentru toți cei care o apreciază, o urmăresc și o iubesc. „Vă mulțumesc pentru atenție, să vi se întoarcă înmiit :) gândurile frumoase!” a scris Margareta Pâslaru, pe Facebook-ul său. 

În tinerețe, ca și acum, Margareta Pâslaru a fost mereu o doamnă cochetă, pentru care a contat extrem de mult imaginea și modul în care se afișează, în fața fanilor ei. Margareta Pâslaru are în spate o întreagă echipă care o ajută în privința aspectului său fizic. Artista nu iese niciodată nearanjată din casă și își alege cu mare atenție orice ținută. Așa se face că Margareta Pâslaru a intrat în în lumea bloggerilor și fiecare postare de-ale sale este atent studiată, scrie libertatea.ro.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro