VIDEO / Margherita din Clejani și Iuliana Luciu, primele impresii despre "Asia Express": "Am zis că îmi găsesc jumătatea"

+3 click pentru
galerie

Margherita din Clejani și Iuliana Luciu, primele impresii despre "Asia Express": "Am zis că îmi găsesc jumătatea" © captura video

Margherita din Clejani și Iuliana Luciu formează o echipă la Asia Express și au spus primele impresii despre unul dintre cele mai dure reality-showuri din România.

Iuliana Luciu mărturisește că a plecat cu gândul că își va întâlni jumătatea în Sri Lanka, dar nu prea a avut noroc.

"Îmi doream foarte tare acest proiect. Am avut o reacție alergică de la unul dintre vaccinurile pe care le-am făcut, m-am umplut de coșuri pe toată fața. Fiind o țară atât de murdară, nu găseam apă, nimic. Așa bărbați urâți nu am văzut niciodată. Am zis că îmi găsesc și eu jumătatea, dar n-am găsit nici un bărbat frumos. Erau reticenți când vedeau două fete singure, rata violului era foarte crescută, așa ne-au spus localnicii.", a spus Iuliana Luciu, la Xtra Night Show. 

Pe de altă parte, Margherita din Clejani este profund recunoscătoare pentru experiența din India. 

"Sunt multe lucruri frumoase pe care eu nu le-am văzut. Noi suntem recunoscători și mulțumim Universului pentru această experiență. Eu inițial, înainte să plecăm mi-am făcut bagajul și mi-am pus multe lucruri, cântărea 48 de kilograme. Am renunțat la mai multe lucruri, noi suntem fete, avem nevoie de multe lucruri.", a spus și Margherita din Clejani

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro