Margherita de la Clejani, transformată total de operațiile estetice! Mai ții minte cum arăta în urmă cu câțiva ani? GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Margherita de la Clejani, transformată total de operațiile estetice! Mai ții minte cum arăta în urmă cu câțiva ani? GALERIE FOTO © Instagram

Margherita de la Clejani a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani, pe când arăta foarte diferit și nu era atât de bună prietenă cu medicul estetician. Era la fel de ambițioasă să devină una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi.

Așa s-a și întâmplat. Margherita era complet schimbată la începuturi, dar la fel de determinată și talentată. Anii au trecut, iar de la acel moment Margherita s-a transformat într-o adevărată bombă sexy, la care mulți bărbați doar visează. Primul pas a fost să își facă o mărire de sâni, iar atunci când și-a exprimat această dorință în fața părinților, Ioniță de la Clejani a fost foarte supărat, dar după lupte seculare și multă muncă de convingere, a reușit să își îndeplinească visul.

Câte operații estetice are

Apoi, Margherita de la Clejani a vrut cu tot dinadinsul să slăbească și a reușit! Are un trup fără cusur, însă nu s-a oprit aici. Și-a pus acid în buze, extensii și a apelat la diverse proceduri de înfrumusețare, ce au făcut-o să fie de nerecunoscut. Deși a declarat mereu că nu s-a "mutilat", așa cum a fost acuzată de mulți, ci doar a simțit nevoia de mici artificii stilistice, care au ajutat-o să se redescopere.

Și mama ei, Viorica de la Clejani, a apărat-o mereu în spațiul public, spunând că nu a exagerat cu operațiile și tot ceea ce a făcut a fost de "bun simț". Margherita de la Clejani a recunoscut, fără perdea, câte operații estetice. "Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva waw faptul că-ţi pui acid în buze.", a declarat Margherita de la Clejani, pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest