Maria Andria a luat decizia, după ce a fost drogată într-un club din Bucureşti: "E o ţară periculoasă"

+3 click pentru
galerie

Maria Andria a luat decizia, după ce a fost drogată într-un club din Bucureşti: "E o ţară periculoasă" © Instagram

La doar câteva zile după ce a ajuns la urgenţe, fiind drogată într-un club din Bucureşti, Maria Andria a luat o decizie importantă. Vedeta nu vrea să mai vină în România, mai ales că nici familia nu mai este de acord cu aşa ceva.

Maria Andria consideră că este periculos să mai vină aici, dat fiind faptul că a fost la un pas de moarte vineri noapte, atunci când cineva i-ar fi pus mescalină în băutură şi a ajuns la spital cu halucinaţii şi stări de agitaţie. 

"Eu nu mă droghez, sunt foarte tristă. Nu ştiu cum să mă întorc în România. Mă tem că e o ţară periculoasă. Nu mai pot să vin, nici familia mea nu mă lasă", a spus Maria Andria pe reţelele de socializare. 

Maria Andria a ajuns de urgenţă la spital vineri noapte, după ce a fost drogată în club. În exclusivitate pentru www.spynews.ro, cunoscuta blondină a povestit pas cu pas ce s-a întâmplat în noaptea respectivă.

"Când m-au dus cu ambulanţa de la hotel ăia stăteau se uitau la mine şi voiau să le spun cum mă cheamă. Băiatul care m-a dus le-a spus numele. Eu nu sunt româncă originară, eu nu am adresă în România şi nu m-au găsit în sistem. M-au lăsat acolo să vadă de ce nu există in sistem. Drogul ăla era foarte puternic. M-a schimbat toată ca om. Urlam foarte urât şi voiam să mă duc să mă omor. Voiam să ies să mă duc în drum să mor. Nu ştiu ce drog era. Era ceva foarte urât. Când am văzut că nu erau buni să mă facă, nu eram deloc bine, râdeau că am prea mare doza de drog. Mi-am pus o perfuzie. Eram plină toată cu cabluri. Nu înţeleg de ce vorbeau aşa. 

Ei au crezut că eu am băut chestia aia. Eu voiam să plec. Era un om care murea acolo. O fată s-a tăiat pe mâini pentru că voia să moară. M-au pus undeva unde nu erau oameni normali acolo. (...) Eu m-am schimbat, avea o putere în mine, mi-a zis şi compozitorul care a venit cu mine. Am bătut trei bărbaţi de la ambulanţă, nu puteau să mă ia. Mie îmi e frică foarte mult! Cum o să mai vin în România cu toate astea? Puteam să mor. Au spus de la spital că am fost foarte norocoasă pentru că doza era prea mare. (...) Mă doare totul", a spus Maria Andria în exclusivitate pentru www.spynews.ro. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro