Maria Andria, sărbătorită ca o prințesă, în direct! "Astăzi am făcut din 28, 30"

+3 click pentru
galerie

Maria Andria, sărbătorită ca o prințesă, în direct! "Astăzi am făcut din 28, 30" © captura video

Maria Andria, artista care a mințit o țară întreagă în legătură cu vârsta ei și-a sărbătorit ziua de naștere în direct, la Agenția Vip. Blondina a dat detalii picante din viața ei, în direct.

Maria Andria a vorbit despre motivul pentru care și-a ascuns vârsta reală la începutul carierei muzicale, dar și despre bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze.

"Astăzi am făcut din 28, 30. Bem, mâncăm, ne distrăm. Sunt în Cipru. Băiatul are un business al lui, iubitul meu. E un bărbat foarte bun, locuim împreună. Are fabrici multe. Nu e arhitect, are fabrică de marmură. Împlinesc 30 de ani, este cât mă simt. Eu mă simt de 19 ani. Era o minciună la început când am zis că am la 26,27 de ani, am zis că prinde la public când am început eu cu muzica. Astăzi am primit două torturi, unul de la iubitul meu, celălalt de la familia mea. Am primit multe cadouri, de la familia mea am primit mașina. Am primit și parfumuri. Iubitul meu mi-a făcut cadou un urs imens de pluș. Nu m-a cerut în căsătorie, dar locuim în casa mea.", a povestit Maria Andria, la Agenția Vip.  

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro