Maria Buză și soțul ei și-au scurtat turneul de peste hotare, iar acum sunt în izolare: ”Pentru a-i proteja pe cei din jur”

Maria Buză și soțul ei și-au scurtat turneul de peste hotare, iar acum sunt în izolare © Facebook

Și viața profesională a Mariei Buză a fost afectată de noul coronavirus. Actrița a trebuit să respecte contractul unui turneu în Canada și America de Nord, chiar dacă coronavirusul începuse deja să facă victime.

Maria Buză și-a onorat turneul din Canada și America de Nord, neluând în calcul faptul că exista posibilitatea ca spectacolele sale să fie afectate de criza provocată de coronavirus, pe fondul restricționării evenimentelor publice.

Fericită că avea să își bucure fanii de peste hotare, Maria Buză și-a luat soțul și duși au fost. Doar că aventura lor a avut parte de mici schimbări. Din cauza răspândirii coronavirusului, Maria și soțul s-au trezit în imposibilitatea de a-și juca toate spectacolele, dar și cu emoții în legătură cu revenirea lor în România.

Conform planului făcut de acasă, cei doi soți trebuiau să se întoarcă pe meleagurile patriei abia pe data de 23 martie, Aventura le-a fost data peste cap de pandemia de coronavirus prin care trece acum întreaga lume.

Cu mari emoții, dar și cu griji din cauza faptului că nu știau când anume se vor putea întoarce în țară, Maria și George Pătrașcu, soțul artistei, au trecut cu bine și de acest hop.

Cei doi soți au ajuns acasă cu trei zile înainte de data planificată, mai exact, pe data de 20 martie.

Pentru că au trecut prin momente dificile, de maximă tensiune, cu multe griji și emoții, odată ajunsă în România, Maria a ținut să le transmită fanilor de pe Facebook, că toată aventura s-a încheiat cu bine.

Mai mult decât atât, artista a ținut să precizeze că timp de două săptămâni, ea și soțul ei se vor autoizola, pentru binele familiei.

„Am ajuns acasă! După un drum lung si cu mari emoții am reușit să revenim în țară. Suntem într-un fel de vacanță, două săptămîni în casă, pentru a-i proteja pe cei din jur! Tuturor gânduri bune în zile de restriște! Doamne, ai grijă de noi!”, a scris Maria Buză pe pagina sa de Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro