VIDEO / Maria Cârneci și-a prezentat toată averea din casă: "Am pahare de cristal să fac o nuntă"

+4 click pentru
galerie

Maria Cârneci © captura video

Îndrăgita interpretă de muzică populară are o carieră de peste 30 de ani și este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Maria Cârneci a oferit un interviu pentru "Acces Direct", chiar din casa ei fabuloasă, și-a prezentat cele mai de preț averi și a povestit lucruri senzaționale din tinerețe. 

Maria Cârneci are casa ticsită cu cristaluri, dar are o pasiune și pentru ii. Artista deține o colecție impresionată de ii, pe care le îngrijește cu sfințenie."Am multe cristale. Îmi plac mult cele albe. Le-am luat de prin toate țările în care am fost. Am pahare de cristal cât să fac o nuntă. Am multe ii. Le țin pe unde pot, dar să nu se deterioreze. Le spăl de mână, le usuc și le calc cu grijă. Țin la ele ca la ochii din cap. Le-am cumpărat de la diferite femei care nu aveau în familie artiști. La noi lumea se gătea la baluri." , a spus Maria Cârneci, la "Acces Direct".

Maria Cârneci a povestit care au fost începuturile sale în muzică și care a fost persoana care i-a descoperit talentul. 

"Totdeauna am fost extrovertită și deschisă la glume. Lumea începuse să știe că fata lui Dafina și a lui Lazăr a început să cânte. În clasa a 9-a la liceu, în Câmpulung Muscel, mi-a zis diriginta mea că se face preselecție. Diriginta mea mi-a făcut surpriza vieții și m-a dus împreună cu soșul la preselecție. Îmi aduc aminte că mi-am pus părul pe moațe. Am luat și toată lumea a fost mândră. Primul meu disc a apărut când aveam vreo 20 de ani, în 1979. Pentru mine banii sunt doar niște hârtii de care doar ne folosim, mai presus de bani sunt faptele și urmele pe care le lași pe lumea asta. Părinții mei nu s-au măscărit niciodată și au trăit fericiți timp de 50 de ani, până a murit mama. Am fost cuminte și așezată. Acum sunt cu același bărbat cu care am intrat în biserică acum peste 30 de ani." , a mai spus Maria Cârneci, la "Acces Direct".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro