Veste mare pentru fanii Mariei Ciobanu. Când se va întoarce artista definitiv din America

+3 click pentru
galerie

Veste mare pentru fanii Mariei Ciobanu. Când se va întoarce artista definitiv din America © Facebook

Maria Ciobanu este una dintre cele mai mari cântăreţe de muzică populară de la noi. Este iubită şi apreciată de o ţară întreagă, iar fanii vor să se bucure cât mai mult de prezenţa ei pe scenă.

Maria Ciobanu a scris istorie în muzica populară

Alături de fostul ei soţ, Ion Dolănescu, dar şi de fiul său, Ionuţ Dolănescu, Maria Ciobanu a scris istorie. În ultimul timp, însă, artista a decis să-şi rărească concertele şi chiar să apară cât mai puţin în lumina reflectoarelor. Ba chiar s-a mutat în America, iar în ultimii ani vine foarte rar în ţară.

Maria Ciobanu se gândeşte să se întoarcă în România

Chiar dacă îndrăgita artistă a decis să plece peste Ocean, ei bine, veştile sunt îmbucurătoare pentru fani, asta pentru că Maria Ciobanu se gândeşte să revină în ţara natală. Artista spune că ar vrea să mai stea doar o perioadă scurtă de timp în America şi apoi şi-ar dori să se întoarcă în România, locul ei de suflet.

"Am la Los Angeles doi nepoţi de la Camelia şi am zis că anul acesta mă mai duc ca să termine ea masteratul, că nici acolo nu e aşa uşor. Un an, doi, cât o vrea Cel de Sus mai stau. ( n.r a fost întrebată dacă mai stă un an în America). Anii trec, îmbătrânim şi le-am spus la copiii mei: dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau acolo să mă înmormânteze, eu vreau în pământul meu", a spus Maria Ciobanu la Antena Stars.

Maria Ciobanu, relaţie frumoasă cu copiii

Maria Ciobanu se poate considera o femeie împlinită şi o mamă fericită, asta pentru că are o relaţie superbă cu toţi copiii ei. La începutul lunii septembrie, când artista a împlinit 82 de ani, fiul său, Ionuţ Dolănescu a ţinut să-i transmită un mesaj emoţionant, pe reţelele sociale.

“Azi, „Ciocârlia”, măicuța noastra dragă mai adaugă o crizantemă în buchetul vieții. Îi urăm multă sănătate și să mai adauge cât mai multe flori, până ajunge la cifra rotunda de… 100! „LA MULȚI ANI!”, Mama Maria!“, a scris Ionuţ Dolănescu pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro