Maria Constantin s-a împăcat cu tatăl copilului? Când nimeni nu mai credea, s-a produs minunea: "Pentru că îl iubim"

Maria Constantin s-a împăcat cu tatăl copilului? Când nimeni nu mai credea, s-a produs minunea: "Pentru că îl iubim" © Facebook

Maria Constantin și fostul ei soț nu au avut o relație strălucită după divorț. S-au căsătorit în anul 2007, iar cântăreața de muzică populară a crezut că și-a întâlnit marea iubire a vieții. Lucrurile nu au mers așa cum a sperat, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, dar lucrurile nu au stat deloc bine între ei.

După mai multe discuții, Maria Constantin a avut dreptul să petreacă mai mult timp cu fiul său, care recent a împlinit vârsta de 10 ani. Micuțul a avut parte de o petrecere de vis, la care au luat parte toți apropiații, printre care s-a numărat și Maria Constantin. Acesta a fost un prilej prin care Maria Constantin și tatăl copilului său să decisă să revină la sentimente mai bune, de dragul fiului lor și le-a ieșit de minune.

Dovadă sunt fotografiile postate de fostul soț al Mariei Constantin pe o rețea de socializare, la care a alăturat și un mesaj. "De dragul lui, pentru că îl iubim!!!", a scris fostul soț al Mariei Constantin. Fanii au înroșit butonul de like și chiar au sperat ca acesta să fie primul pas spre mult-așteptata împăcare a celor doi. Maria Constantin nu a avut nici o reacție referitoare la o eventuală împăcare între ea și tatăl copilului său, dar fanii așteaptă cu sufletul la gură.

A fost bătută de tatăl copilului

Pe de altă parte, pe cât de bine stau lucrurile între ei acum, în urmă cu ceva timp Maria Constantin a povestit un episod mai puțin plăcut din căsnicia ei, referitor la faptul că a fost agresată de tatăl copilului său. "Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puţine pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecam la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns şi zicea că nu vrea să mearga cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu soţ s-a enervat foarte tare şi i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul şi i-am spus: ‘Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi’. El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în braţe. A doua oară, Codruţ era mai mare. S-a întâmplat în parcarea unui parc. Pentru simplul fapt că am luat copilul ca să mă joc cu el, m-a dat cu capul de maşină", a povestit Maria Constantin în urmă cu câţiva ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro