Maria Constantin, în stare de orice pentru Dacian Varga. Artista a ajuns pe mâinile medicului estetician

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin, în stare de orice pentru Dacian Varga. Artista a ajuns pe mâinile medicului estetician © Foto: Instagram

Maria Constantin este în stare de orice pentru a-i fi pe plac iubitului ei. Chiar dacă nu le dădea nimeni nicio şansă, iată că timpul a trecut, iar Maria Constantin şi Dacian Varga sunt în continuare împreună.

Dar, din câte vedem, artista ştie cum să ţină aprinsă flacăra pasiunii. Dacă zilele trecute, paparazzii Spynews au surprins-o pe aceasta la cumpărături, fiind o gospodină desăvârşită, iată că acum artista a decis să se lase pe mâinile medicului estecian pentru mici îmbunătăţiri.

Aşadar, potrivit Antena Stars, artistă nu s-a mulţumit cu frumuseţea cu care a înzestrat-o natura, astfel că a decis să apeleze la mici trucuri estetice pentru ca fostul fotbalist să aibă ochi doar pentru ea.

Maria Constantin a decis să-şi mărească buzele pentru a fi cât mai senzuală. Şi se pare că rezultatul a bucurat-o din plin pentru că artista nu omite să-şi prezinte cât mai des noua înfăţişare pe reţelele sociale.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest