Maria Constantin și intervențiile estetice. Cum și-a modificat artista înfățișarea

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin și intervențiile estetice. Cum și-a modificat artista înfățișarea © Instagram

Este considerată una dintre cele mai frumoase artiste de muzică populară de la noi, iar totul este... aproape natural! De-a lungul timpului, Maria Constantin și-a făcut niște mici retușuri ca să ajungă să arate fix așa cum vrea ea. Artista, însă, nu a recurs la nicio intervenție extremă – sau cel puțin așa susține ea.

În vârstă de 32 de ani, Maria Constantin arată cu 10 ani mai tânără și, cu siguranță, se va menține la fel de bine și pe viitor, când se vor mai adăuga ani la vârsta ei.

Ce intervenții estetice are Maria Constantin

De când a început să iubească din nou (cu ajutorul lui Dacian Varga, mai exact), Maria Constantin a avut și mai multă grijă de aspectul ei. După ce a dat frâu relației dintre cei doi, artista și-a modificat aspectul în moduri mai subtile. Și-a mărit buzele, și-a schimbat forma sprâncenelor, iar fanii cred că și-a pus și fațete dentare, extrem de populare printre vedete.

Nu doar de fața ei are grijă. În urmă cu ceva vreme, Maria Constantin reunoștea că mai ajunge la estetician și pentru a avea un păr cât mai bogat. Vedeta a făcut (sau încă face) injecții în scalp, ca să se asigure că pletele ei bălaie sunt cât mai sănătoase.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Marcel Toader, mariaj care s-a încheiat cu scandal atunci când afaceristul a acuzat-o de infidelitate. După divorț, artista și-a găsit alinarea în brațele lui Dacian Varga, cu care încă are o relație.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro