Maria Dragomiroiu a trecut prin clipe grele. "A vrut să mă înţepe în burtă cu o foarfecă mare"

+3 click pentru
galerie

Maria Dragomiroiu a trecut prin clipe grele. "A vrut să mă înţepe în burtă cu o foarfecă mare" © Foto: Facebook

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite cântăreţe de muzică populară de la noi. Căldura pe care o emană în jurul său o face să fie apreciată de publicul de orice vârstă.

Maria Dragomiroiu este acum o femeie fericită, are o familie frumoasă, este înconjurată de copii, de nepoţi şi de oameni care o iubesc, însă lucrurile nu au fost mereu bune pentru ea.

Artista a trecut prin clipe grele, în urmă cu mai mulţi ani, pe vremea când era însărcinată cu fiica sa, Ileana. Într-un moment de furie, socrul său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a vrut să-i omoare copilul din pântece.

CITESTE SI: VIDEO / Maria Dragomiroiu trăiește și iubește ca o adolescentă: „Vârsta e o cifră, vreau să rămân cu sufletul la 20 de ani!”

"Când se afla în crize, ne ameninţa cu cuţitul. Când eram însărcinată cu Ileana în şapte luni, s-a înfuriat, nu ştiu de ce, s-a repezit la mine şi a vrut să mă înţepe în burtă cu o foarfecă mare. Dar Ion (n.r. soţul ei) i-a dat peste mână şi astfel am scăpat. Nu era un om rău, dar nu mai ştia de el, amesteca medicamentele de depresie cu băutura, iar efectele erau devastatoare. Când mai rămâneam la el, dormeam cu cuţitele sub pat. Era imprevizibil. Plângeam tot timpul… Cât am fost gravidă cu Ileana, ochii mei nu cred că s-au uscat vreodată din cauza lacrimilor", a povestit Maria Dragomiroiu în cartea sa, "Maria Dragomiroiu, cântecul şi dragostea".

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro