Maria Dragomiroiu nu este străină medicului estetician! Intervenția secretă de care nimeni n-a știut

+3 click pentru
galerie

Maria Dragomiroiu nu este străină medicului estetician! Intervenția secretă de care nimeni n-a știut © Arhivă

La 64 ani, Maria Dragomiroiu reușește să se mențină mai bine decât multe femei care sunt chiar cu 20 de ani mai tinere. De o frumusețe aparte, îndrăgita cântăreață este mai ales cunoscută pentru părul lung și strălucitor, dar și pentru tenul impecabil și silueta zveltă.

Chiar și așa, artista nu a fost mereu mulțumită de aspectul ei. Drept urmare, și Maria Dragomiroiu a ajuns la cabinetul medicului estetician, chiar dacă foarte puțini oameni cunosc acest lucru.

Ce intervenții estetice are Maria Dragomiroiu

În urmă cu peste șase ani, Maria Dragomiroiu a ajuns la medicul estetician, pentru a-și face o intervenție estetică la nivelul feței. Este vorba despre blefaroplastie, o operație care corectează diverse defecte la nivelul pleoapelor.

Artista nu a vorbit foarte des despre această intervenție, pe care a fost nevoită să o repete acum câțiva ani, atunci când a vorbit deschis despre intervenția ei.

„Am fost la un medic foarte cunoscut din București si mi-am făcut o corectare a pleoapelor (n.r. blefaroplastie), m-am gândit eu că e nevoie, dar și sub ochi injecții pentru umplerea ridurilor. Și nu sunt deloc mulțumită de rezultat, așa că trebuie să repet operația. Acum, altă durere și alți bani cheltuiți. Mă gândesc că și la medici e ca în oricare altă meserie. Ai zile mai bune și zile mai proaste și chiar nu știi în cine să ai încredere. Și eu, într-o zi, dacă nu am chef sau nu mă simt bine, nu pot să dau pe scenă tot ceea ce este mai bun”, povestea Maria Dragomiroiu, în 2013.

Ulterior, artista a repetat operația, cu succes.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro