Maria Dragomiroiu şi soţul său, aniversare inedită, la 30 de ani de la căsătorie. "Am avut norocul să fim amândoi"

+3 click pentru
galerie

Maria Dragomiroiu şi soţul său, aniversare inedită, la 30 de ani de la căsătorie. "Am avut norocul să fim amândoi" © Facebook

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară românească. Vedeta şi soţul său, Bebe Mihu, trăiesc de mult timp o frumoasă poveste de dragoste şi au sărbătorit 30 de ani de la căsătorie într-un mod inedit. 

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu sunt îndrăgostiţi unul de celălalt la fel ca în ziua în care s-au cunoscut. Cei doi se susţin reciproc în orice situaţie şi au demonstrat de-a lungul timpului cât de puternică este iubirea. Vedetele au hotărât ca să marcheze aniversarea a 30 de ani de la căsătorie în mai multe destinaţii. Aceştia au petrecut clipe de neuitat în New York, Mexic şi Las Vegas.

Bebe Mihu şi Maria Dragomiroiu nu s-au bucurat singuri de fericitul eveniment. Alături de ei a fost întreaga familie, formată din copiii şi nepoţii pe care îi iubesc nespus de mult. După ce au vizitat mai multe oraşe celebre, precum San Francisco şi New York, aceştia au mers împreună pe un vas de croazieră în Mexic.

“An de an ne confruntăm cu această problemă, să nu fim împreună de Crăciun și la sfârșit de an. Și eu, și Maria suferim. Așa că am hotărât ca anul acesta să fim împreună, să organizăm această excursie. Noi am avut norocul și șansa să fim amândoi, pe același drum. Ne-am întâlnit în momente cruciale pentru amândoi și consider că a fost un semn divin. Amândoi ne-am înțeles reciproc și respectul s-a dovedit a fi secretul unei relații frumoase”, a povestit Bebe Mihu pentru Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro