Maria Ghiorghiu a prezis moartea lui Cornel Galeș! Clarvăzătoarea, mesaj cutremurător: "Un glas care spune ceva tare trist despre o vedetă TV"

Maria Ghiorghiu a prezis moartea lui Cornel Galeș! Clarvăzătoarea, mesaj cutremurător: "Un glas care spune ceva tare trist despre o vedetă TV" © Arhiva

Maria Ghiorghiu a avut, din nou, dreptate! Clarvăzătoarea care a prezis incendiul din Colectiv a scris cu câteva zile înainte ca fostul soț al Ilenei Ciuculete să moară, că o vedetă TV va muri.

Pe atunci, Maria Ghiorghiu nu a vrut să dea foarte multe detalii despre nenorocire și s-a limitat la a spune că este vorba despre o vedetă tv, în vârstă de 40 de ani, care va fi găsită moartă. Multe lucruri din dezvăluirile făcute de celebra clarvăzătoare se certifică în cazul morții tragice a lui Cornel Galeș.

"În această dimineată, trează fiind, aud un glas care spune ceva tare trist despre o vedetă Tv trecută de 40 de ani. Glasul întreba așa: "(numele vedetei) apoi: va mai naște un băiat? Dar un alt glas continua: (numele vedetei) a fost găsită moartă... Prieteni dragi, nu voi scrie nicio literă și nici nu o să vă dau niciun indiciu.", a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.

Cornel Galeș s-a stins din viață fulgerător, în urma unui accident grav de circulație, petrecut în zona localității Torrent, din Valencia, Spania. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit tragic, la doar 60 de ani, și a lăsat în urmă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat. Potrivit ultimelor informații, blonda Vivi a plecat deja în Spania pentru a se ocupa de cele necesare reptatrierii trupului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro