Maria Ghiorghiu, anunț devastator despre o artistă de la noi: „Era pe o targă și suferea îngrozitor”

Maria Ghiorghiu, anunț devastator despre o artistă de la noi: „Era pe o targă și suferea îngrozitor” © Arhivă

Anunț tulburător făcut de Maria Ghiorghiu! Celebra prezicătoare, care a presimțit numeroase dezastre, postează frecvent și despre diverse vedete de la noi și posibilele cumpene prin care acestea vor trece. Chiar recent, a luat în vizor o cântăreață, care ar urma să aibă serioase probleme de sănătate.

Maria Ghiorghiu vine cu o nouă premoniție alarmantă. Clarvăzătoarea anunță faptul că o artistă de la noi, câștigătoare a „Stelei fără nume”, va ajunge pe patul de spital, din cauza unor probleme de sănătate.

Maria Ghiorghiu, premoniție devastatoare

Prezicătoarea a scris că este vorba despre o artistă care s-a lansat în anii 70 și care va ajunge la spital, într-o mare suferință.

„În această dimineață, trează fiind, îmi apare brusc în faţa ochilor o imagine vie cu o mare și îndrăgită cântăreață de muzică ușoară, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni în România, actriță și care a debutat în anii 1970, câștigând Steaua fără nume. Această Doamnă cu o voce de aur și astăzi în zilele noastre era pe o targă sau pe un pat de spital și suferea îngrozitor după chipul plin de durere”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

Chiar dacă Maria Ghiorghiu nu a vrut să dea numele celebrei artiste, la o simplă căutare se poate reduce semnfiicativ „plasa” de opțiuni. Pe Facebook, niște prieteni virtuali au atras atenția asupra faptului că descrierea se potrivește foarte bine cu Corina Chiriac, care a câștigat „Steaua fără nume” în anii 70, exact așa cum amintea chiar ea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro