Maria Ilioiu nu mai este roșcată! Ce schimbare de look drastică a făcut focoasa ispită

+3 click pentru
galerie

Maria Ilioiu nu mai este roșcată! Ce schimbare de look drastică a făcut focoasa ispită © Instagram

Maria Ilioiu, cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” este de nerecunoscut! A renunțat la părul roșcat și și-a uimit fanii cu o apariție incendiară. 

Celebra Maria Ilioiu, consacrată pentru aparițiile incendiare și-a uimit fanii! Ispita a renunțat la roșcat și s-a afișat blondă în fața fanilor ei de pe Instagram și aceștia au rămas fără grai! Mai mult, Maria Ilioiu s-a costumat într-o prințesă veritabilă și a primit numeroase complimente. 

Desigur, părul roșcat al vedetei nu a dispărut complet, căci Maria Ilioiu a purtat o perucă blondă, pentru a realiza o ședință foto incendiară. 

Ce spune frumoasa ispită, despre picarea în ispită a lui Adrian, la „Insula Iubirii”

"Nu sunt nici măcar 1% atrasă. Nu-mi place deloc. Chiar mi-e greu. La câţi concurenţi am avut, el este cel mai... mi-e greu să încerc să mă apropii de el, dar mă lupt cu mine. (...) Nu mă aşteptam să cedeze atât de uşor. Nu mi-aş fi dorit nici un Bogdan ca cel din sezonul trecut să mă lovesc de ziduri, dar parcă nici atât de repede. M-a sărutat pe gât, pe piele. Pentru mine el a picat în ispită.", a spus Maria, despre cele întâmplate luni, la „Insula Iubirii”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro