Ofertă de 5.000 de euro pentru câteva ore în compania Mariei Ilioiu! Reacţia ispitei, de-a dreptul uimitoare

+3 click pentru
galerie

Ofertă de 5.000 de euro pentru câteva ore în compania Mariei Ilioiu! Reacţia ispitei, de-a dreptul uimitoare © Instagram

Maria Ilioiu este una dintre cele mai dorite femei din România. Ce-i drept, bărbaţii au şi de ce să o placă! Primeşte multe mesaje de la admiratori, dar unii întrec limita, iar ispita de la "Insula Iubirii" ştie cum să-i pună la punct.

De data aceasta, un bărbat care a ţinut încă de la început să precizeze că este om de afaceri s-a arătat interesat de câteva ore în compania focoasei roşcate. Pentru asta, i-ar fi oferit şi 5.000 de euro! Însă, Maria Ilioiu este o femeie independentă şi ştie clar ce vrea. Aşa că, răspunsul ei a fost de-a dreptul savuros. 

"Sunt un om de afaceri. Te-am văzut la "Insula Iubirii" şi mi-ai atras atenţia foarte mult. Aş dori să îţi ofer 5.000 de euro pentru câteva ore în compania mea, la hotel. Te doresc, aştept răspuns", i-a scris individul ispitei de la "Insula Iubirii".

"Nu vrei mai bine 5.000 de euro să-i investeşti în altceva? De exemplu să-ţi cumperi un creier nou? Mai bine te înscrii din nou în clasa a 3-a, poate îţi iese "îţi ofer" până la urmă", a răspuns Maria Ilioiu. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro