S-a săturat de ispitire. Maria Ilioiu s-a retras definitiv de la "Insula Iubirii". "Aici se termină rolul meu"

+3 click pentru
galerie

S-a săturat de ispitire. Maria Ilioiu s-a retras definitiv de la "Insula Iubirii". "Aici se termină rolul meu" © Foto: Instagram

Maria Ilioiu nu le-a dat deloc o veste prea bună fanilor emisiunii Insula Iubirii. Cea mai veche ispită a show-ului a decis să se retragă definitiv. Vestea a fost dată chiar de ea, pe reţelele sociale.

Chiar dacă îşi juca rolul foarte bine şi i-a făcut pe mulţi bărbaţi să-i pice în plasă, Maria Ilioiu a decis că este momentul să se retragă. Roşcata a decis să fie chiar ea cea care le dă vestea oamenilor care o susţineau, pe reţelele sociale, vrând ca aceştia să ştie că nu o vor mai vedea şi în sezonul viitor. 

Motivul pentru care Maria Ilioiu a decis să se retragă

Roşcata a postat un mesaj pe Facebook în care a precizat că apariţia de luni seara a fost ultima a ei la Insula iubirii, le-a mulţumit tuturor, nu înainte de a-şi spune părerea cu privire la tot ceea ce a însemnat această emisiune pentru ea.

Maria Ilioiu nu a precizat, însă, şi motivul pentru care a decis să renunţe, dar tindem să credem că ar putea fi vorba de relaţia pe care o are. Fosta ispită are o relaţie de mai mult timp cu iubitul ei, însă certurile au loc la orice pas. Tocmai de aceea credem că Maria Ilioiu a decis să se "sacrifice" pentru binele relaţiei pe care o are.

"Țin să vă spun că aici se termină rolul meu de ispită la Insula Iubirii. Mă bucur că am făcut parte din acest format timp de 4 ani de zile. A fost o experiență grea, ce a cerut multă răbdare, dar în mare, a fost foarte frumoasă. O experiență unică, care mi-a schimbat mentalitatea și concepțiile. Mulțumesc emisiunii, că am făcut parte din cel mai frumos proiect și nu în ultimul rând vouă, pentru că m-ați iubit, apreciat și criticat. Vă mulțumesc pentru cuvintele voastre frumoase sau nu, eu am apreciat întotdeauna efortul", a scris Maria Ilioiu pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro