O fostă concurentă la MPFM s-a căsătorit, după doi ani de la emisiune! "O zi perfectă"

+4 click pentru
galerie

O fostă concurentă la MPFM s-a căsătorit, după doi ani de la emisiune! "O zi perfectă" © arhivă

O fostă concurentă la MPFM, în cadrul celui de al șaselea sezon, s-a căsătorit în urmă cu câteva zile. După o scurtă perioadă de la participarea în cadrul show-ului matrimonial, tânăra și-a găsit jumătatea și iată că după nici doi ani s-au căsătorit. 

Maria, fostă concurentă la MPFM în ultimul sezon, s-a căsătorit cu Horea, tânărul pe care l-a întâlnit după ce a ieșit din casa show-ului matrimonial. Cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, așa că nu au lăsat timpul să treacă și au făcut marele pas. I-au avut alături pe oamenii apropiați din viața lor.

Recent, Maria a publicat și câteva fotografii din cadrul evenimentului. Totul a strălucit! Cei doi miri s-au bucurat că au făcut pasul cel mare, iar de acum înainte sunt o familie în adevăratul sens al cuvântului.

"Tare frumoși, îmi pare tare rău ca nu am fost, la nunta voastră, minunată! ☹️Casă de piatră și multă fericire! 😍/ Felicitări! / O nunta de vis cu cei mai frumoși miri", au scris imediat prietenii proaspeților însurăței. 

Vă reamintim că Maria a fost concurentă la Mireasă pentru Fiul Meu, acolo unde a format pentru puțin timp un cuplu cu Petru. Relația dintre cei doi nu a durat foarte mult, căci s-au despărțit la scurt timp. "Vreau să vă rog, să nu mai insistați cu Maria. Este un capitol încheiat pentru mine, ea dorind spre surprinderea mea, sa se reîntoarăa în emisiune!! Vă doresc o zi minunată!", a fost mesajul transmis de Petru pe reţelele de socializare prin care a anunțat despărțirea de ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro