Maria Simion, prinsă de furtuna catastrofală din Grecia. "Drumul e blocat, a venit armata, e stare de asediu"

+3 click pentru
galerie

Maria Simion, prinsă de furtuna catastrofală din Grecia. "Drumul e blocat, a venit armata, e stare de asediu" © Foto: Instagram

Două vedete din România, la un pas de moarte, în urma furtunii din Grecia. Mihai Bobonete şi Maria Simion au fost prinşi de furtuna care a ucis şase oameni în Grecia! Printre victime sunt și doi români.

După ce a trăit un adevărat şoc, noaptea trecută, în timpul vijeliei teribile care a avut loc în staţiunea Halkidiki, Maria Simion a oferit declaraţii, în exclusivitate, pentru Antena Stars, despre ceea ce se întâmplă în aceste momente. În plus, pe contul său de Facebook, Maria Simion a postat şi un filmuleţ, pe care îl puteţi vedea în continuare, cu imagini terifiante surprinse astăzi, la câteva ore după vijelie.

"A venit armata, e stare de asediu. Ideea e că vreau să plec de aici şi nu am cum şi nu mai pot de nervi. Nu putem să plecăm că nu vor să ne dea banii înapoi. Mai aveam de plătit încă patru nopţi, dar eu nu pot să stau într-un hotel în care nu am lumină. Nu e apă nici la toaletă, nu e apă nicăieri. Stătea toată lumea cu lanternele de la telefoane deschise şi cu uşile deschise la cameră, era horror. Toată lumea pleacă. Am mai vorbit cu români de aici din hotel care au plecat şi mai pleacă. S-a golit tot, pleacă pe bandă rulantă. Şi am înţeles că e blocat drumul, pentru că au căzut nişte copaci. Nu am dormit toată noaptea, deci nu mai pot. N-ai semnal la telefon. Nu am avut semnal la telefon, de abia acum am o liniuţă şi internet nu am deloc. Şi în Sithonia şi-n Kassandra e la fel", a spus Maria Simion pentru Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest