Noi detalii șocante care întăresc ideea că Răzvan Ciobanu a fost omorât. “Nu avea cum să facă accident în acest caz”

Noi detalii șocante care întăresc ideea că Răzvan Ciobanu a fost omorât. “Nu avea cum să facă accident în acest caz” © Instagram

Răzvan Ciobanu a fost omorât? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor. Noi detalii au ieșit la iveală și întăresc ipoteza crimei.

Marian Burlacu, vicepreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, a vorbit despre varianta în care designerul a fost omorât, mai ales că, spune acesta, dacă ar fi fost un accident normal cadavrul nu avea cum să fie găsit în acea poziție. În plus, Marian Burlacu este de părere că ar fi trebuit ca pe airbag-uri să fie sânge, ceea ce nu s-a întâmplat.

"Sunt elemente care duc la omor. În primul rând ar fi teoria unei infracțiuni de omor. Mașina a mers în linie dreaptă și ar fi deviat când a găsit o groapă. Acest autoturism și-ar fi schimbat direcția de mers la orice formă de relief. S-a mai spus că ar fi primit un mesaj de la o persoană și s-ar fi dezorientat, dar în acest caz nu avea cum să facă accident. În plus, nu avea cum cadavrul să stea în acea poziție pentru că corpul ar fi fost aruncat în față în urma impactului și nu în spate, iar pe airbeg-uri trebuia să fie urme de sânge. Este posibil că cineva să fi intervenit", a spus Marian Burlacu, potrivit "Acces Direct".

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest