Acasă la Marian Cozma, artistul favorit al lui Hagi! "Eu sunt autorul imnului Viitorul"

+2 click pentru
galerie

Acasă la Marian Cozma, artistul favorit al lui Hagi! "Eu sunt autorul imnului Viitorul" © captura video

In inima Constanţei este raiul în care se relaxează nimeni altul decât cântăreţul favorit al lui Hagi, Marian Cozma! În oraşul de la malul mării, faimosul artist pe care se bat invitaţii, este foarte apreciat. Aşa se explică de ce, dacă vrei să îţi cânte la o petrecere, trebuie să aştepţi mai bine de un an.

"Nu există nici o duminică liberă până în 2020. Cred că ne facem treaba foarte bine,  odată ce ne alege lumea. Nu mă așteptam, e greu să vină un client la tine să îți ceară să îi cânți peste doi, trei ani. Cei care-l vor musai pe starul de lângă portul Constanţa, la o paranghelie de milioane, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, dar şi să aibă buzunarele cât mai pline! Un vis care a devenit realitate,  cu eforturi, sacrificii, am bagat foarte mulți bani în imagine, mai e și norocul.", a povesti Marian Cozma, la Acces Direct. 

Iar norocul în carieră a venit nu doar de la tatăl său, omul de la care a moştenit talentul, ci şi de la Hagi, cel pe care l-a fermecat cu imnul său. 

"Eu sunt autorul Imnul echipei Viitorul Constanța. Mi-a venit ideea mie, m-am consulat cu tatăl meu. Și am cântat piesa. Le-am făcut la fiecare foaie,  am început să cântăm toți și a fost un impact. Hagi a zis, gata asta e imnul, ăsta rămâne. Cântă și tatăl Simoinei Halep acolo, aromânii din Dobrogea sunt foarte uniți. Eu cânt și machenoneste pentru că aici sunt foarte mulți machedoni. Mie mi-a plăcut să le fur obiceiurile, am fost pasionat.", a mai spus artistul preferat al lui Hagi. 

Ştim deja că în spatele unui bărbat de succes stă mereu o femeie puternică! Să vedem însă dacă. asta se potriveşte şi atunci cînd vine vorba de casa cu iz aromân.

"Ne-am consultat amândoi pentru casă, dar ea are ultimul cuvânt. Are gusturi și eu țin cont. Am o cameră specială în care mă odihnesc după evenimente, e foarte izolată, nu pot dormi cu copiii, pentru că ei se trezesc să meargă la școală.", mai spune Marian Cozma

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest