Marian Drăgulescu și-a oficializat relația cu noua iubită. Cine este tânăra și ce detaliu au observat admiratorii

+3 click pentru
galerie

Marian Drăgulescu și-a oficializat relația cu noua iubită. Cine este tânăra și ce detaliu au observat admiratorii © Facebook

Noul an a început cât se poate mai bine pentru Marian Drăgulescu. Campionul olimpic, care tocmai ce a trecut printr-un divorț dureros de Corina, și-a asumat, într-un final, relația cu iubita cu care deja locuiește de ceva vreme.

Marian Drăgulescu iubește din nou! Acest lucru se știa deja de câteva săptămâni, așa cum declara chiar el la Antena Stars. Mai mult, relația dintre el și noua „feblețe” este cât se poate de serioasă, întrucât cei doi deja locuiesc împreună.

Însă, gimnastul nu a oferit prea multe detalii despre cea care l-a cucerit și care l-a ajutat să se refacă după divorțul de Corina. Cel puțin până acum. De Sărbători, a decis că este momentul perfect pentru a se afișa public cu tânăra superbă care îl face să plutească.

O cheamă Simona, este blondă, iar la prima vedere se poate observa un detaliu interesant: aduce destul de mult cu Corina, dar și cu Larisa Drăgulescu, semn că celebrul sportiv chiar are un tipar!

„V-am spus că pe final de an... lucrurile s-au așezat din toate punctele de vedere, mă simt bine, ne înțelegem, e ok. Noi locuim împreună deja”, declara Marian Rădulescu, acum câteva zile, pentru Antena Stars.

Marian Drăgulescu a divorțat de Corina acum șase luni, un timp foarte scurt pentru a-și reface viața și pentru a-și găsi o nouă iubită, ar spune unii. Deși inițial a vrut să își țină relația ascunsă, iată că sportivul este acum pregătit să și-o asume, semn că este încrezător că și-a găsit fericirea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro