VIDEO / Mariana Calfa, bântuită de spirite în propriul turn: "Mi-au făcut vrăji, mă mut"

+3 click pentru
galerie

Mariana Calfa, bantuita in turn © captura video

Mariana Calfa, cunoscută în showbiz și ca pictorita din turn, a trecut prin momente îngrozitoare, în propriul castel. Pictorița a fost nevoită să se mute din turnul unde locuiește pentru că cineva ar fi făcut vrăji asupra ei. 

"Am obosit, trebuie să ne mutăm că asta este. Fac de 20 și ceva de ani treaba asta de când am castelul și normal că mă mut că mă plictisesc. Am stat un an și acum mă mut iar unde am stat. Am avut probleme, dar le-am rezolvat. Dacă cineva îți face vrăji și mie îmi fac mulți oameni pentru că am un castel. Am învățat de la preoți să te mulți dintr-un colț în altul. Mă plimb peste tot cu icoana, nu merg fără ea.", a spus Mariana Calfa, la Agenția Vip.

Pictorița a povestit că a vândul unul dintre tablouri pentru o sumă colosală, echivalentă cu un apartament dintr-o zonă bună a Capitalei. 

"Toate showurile cu găini nu au fost pe bune. Eu sunt și o actriță foarte bună. Am avut tablouri pe care le-am vândut și pe 60.000 de euro. Primul tablou l-am vândut pe 150 de lei.", a mai spus Mariana Calfa, la Agenția Vip. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro