A plecat definitiv din România şi trăieşte pe picior mare în Dubai. Ce s-a ales de una dintre cele mai sexy blonde de la noi

+4 click pentru
galerie

A plecat definitiv din România şi trăieşte pe picior mare în Dubai. Ce s-a ales de una dintre cele mai sexy blonde de la noi © Facebook

A dispărut din peisajul monden şi s-a retras departe de ţară. A suferit, a trecut prin clipe grele, dar acum a venit momentul să vadă luminiţa de la capătul tunelului şi să se bucure de viaţă. 

Mariana Roşca, pentru că despre aceasta este vorba, a renunţat la showbizul românesc. După ce şi-a dat seama că nu mai are ce să facă în ţară, Mariana Roşca a părăsit România şi a plecat unde a văzut cu ochii. A ţintit bine, însă, pentru că nu a plecat oriunde, ci tocmai în Dubai.

Acolo s-a axat pe muncă, totul pentru a putea trece mai uşor peste greutăţile îndurate aici. A fost un nou început pentru Mariana Roşca, dar unul cu dreptul. Dincolo de faptul că şi-a găsit un serviciu bun, Mariana Roşca a reuşit să-şi facă şi prieteni, Şi nu orice prieteni, ci unii cu conturile plineeee.

Şi pentru că are prieteni de seamă, Mariana Roşca nu a ratat ocazia de a se lăuda cu aceştia pe reţelele sociale. Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când Mariana Roşca s-a pozat alături de unul dintre amicii săi, aşa cum chiar ea îl numeşte. Dar cei doi nu s-au pozat aşa oricum, ci fix lângă mai mulţi bolizi, cu mulţi cai putere. "Alături de dragul meu prieten Fabio. O seară frumoasă", a scris Mariana Roşca pe Facebook.

Mariana Roşca, durere imensă după pierderea tatălui

Acum, lucrurile par să se fi liniştit în viaţa blondinei, însă în urmă cu un an viaţa îi era dată peste cap, după ce l-a pierdut pe tatăl său. 

"Am vrut să mă retrag pentru că mi s-a părut că am luat o decizie greşită apărând atât de des, pentru mine nu a fost o situaţie bună, mai ales în plan financiar. (...) Aici în Dubai sunt foarte multe reguli ca să poţi să lucrezi ca agent imobiliar îţi trebuie ceva de la guvern. Chiar dacă îmi schimbam numele pe internet, tot mă găsea, pe urmă păţeam mai rău. În fiecare seară adorm plângând", a spus Mariana Roşca, după ce şi-a pierdut tatăl.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro