Momente de coşmar pentru Marina Almăşan. Fiica vedetei a vrut să se sinucidă din dragoste

+3 click pentru
galerie

Momente de coşmar pentru Marina Almăşan. Fiica vedetei a vrut să se sinucidă din dragoste © Facebook

Marina Almăşan este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Este iubită şi respectată, iar fanii îi sunt de fiecare dată alături. Marina Almăşan are parte de sprijinul tuturor celor care o iubesc şi ştie că niciodată nu este singură.

Cea mai mare dramă din viaţa vedetei

Marina Almăşan este o femeie fericită, care a reuşit să facă foarte multe lucruri până la această vârstă. Cea mai mare realizare a sa a fost, însă, fiica ei, Marina. Vedeta şi-a dorit enorm să devină mamă, iar în urmă cu 30 de ani, visul i se împlinea. Dar, ca orice mamă, Marina Almăşan a trecut şi ea prin clipe grele, după ce fiica ei ar fi vrut să se sinucidă.

În urmă cu şase ani, pe când avea 24 de ani, Marina era îndrăgotită foarte tare de un bărbat. După ce au trăit o poveste de dragoste timp de un an, iubitul tinerei ar fi vrut să se despartă, lucru care a întristat-o profund pe Marina. Presa de la acea vreme scrie că adolescenta îşi suna mama şi o ameninţa că se sinucide, însă, în cele din urmă, nu a fost decât un moment ceva mai greu în viaţă, pe care tânăra l-a depăşit cu ajutorul familiei, care i-a fost aprope moral.

Acum, Marina Almăşan şi fiica sa sunt foarte bine, se înţeleg, se iubesc şi se spijină una pe cealaltă. Ba chiar în urmă cu câteva zile, Marina a împlinit 30 de ani, iar mama ei a ţinut să-i transmită un mesaj de suflet, mai ales că aceasta a împlinit o vârstă rotundă.

„30 de ani face astăzi Marinuşa mea, şi-i face tare departe de mine… Nu-mi doresc decât să fie fericită! La mulţi ani, Balanţa mea, cea complicată!”, a scris Marina Almăşan pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro