Marina Voica, plină de energie la 83 de ani! Fanii sunt uimiţi de ce a fost în stare să facă la vârsta ei

Marina Voica, plină de energie la 83 de ani! Fanii sunt uimiţi de ce a fost în stare să facă la vârsta ei © Sursă Facebook

Extrem de talentată şi plină de energie, celebra cântăreaţă Marina Voica se menţine în formă, semn că vârsta este doar un număr. Aflată la 83 de ani, artista continuă să aibă o viaţă foarte activă şi nu stă nicio clipă locului. Fanii sunt uimiţi de câte lucruri este în stare să facă.

Cântăreaţa este conectată mereu la actualitate şi menţine o legătură strânsă cu fanii ei pe reţelele de socializare. Aceasta i-a surprins plăcut de curând, când s-a pozat la gospodăria ei de la Breaza. Mândră de grădina ei atent îngrijită, artista muta în casă ghivecele cu flori, pentru ca să nu le fie prea rece noaptea. 

Marina Voica locuieşte la Breaza şi este foarte mulţumită de viaţa ei de acum. “Acum trăiesc la Breaza. Toate televiziunile au venit ca să-mi filmeze casa şi curtea și toți au fost încântați de peisaj. Tot aud că Marina Voica «s-a retras, s-a retras, s-a retras». Nici vorba. Eu am fugit de căldura din București, pe care o suportam din ce în ce mai greu. Sunt înconjurată de oameni, de vecini buni și nu mă simt nici singură si nici retrasă. În casa mea răsună muzică si cântec!”, a menționat Marina Voica pe blogul său. 


facebook whatsapp twitter pinterest