Mario Fresh, supărat foc pe Alexia Eram! "Nu vrea"

+3 click pentru
galerie

Mario Fresh, supărat foc pe Alexia Eram! "Nu vrea" © Instagram

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de aproape trei ani și relația lor pare din ce în ce mai serioasă. Știu multe lucruri unul despre celălalt, iar artistul a dat-o de gol pe iubita lui și a spus un amănunt neștiut despre viața ei. 

Mario Fresh a declarat că este supărat pe Alexia Eram că nu are ambiția de a-și lua permisul auto. Artistul și-a lăudat iubita, mai ales în privința faptului că fiica Andreei Esca a fost conștiincioasă înainte de examenul de Bacalaureat. 

"Tot promite. De vreo 7-8 luni tot promite că învaţă ca să-şi ia permisul de conducere. Fata asta e foarte conştiincioasă. Avem o relaţie de 3 ani, am prins-o din clasa a X-a. Tot timpul învăţa. Nu aveai cum s-o scoţi din casă, Alexia învăţa. De când a terminat liceul şi e la facultate în Londra, nu mai vrea să înveţe. Pentru facultate învaţă. Dar nu vrea să se mobilizeze şi să înveţe pentru şcoala de şoferi. Zici că nu ştie să înveţe pentru şcoala de şoferi!... Ea învaţă pentru şcoală, dar pentru permis nu vrea.", a spus Mario Fresh, într-o emisiune tv. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro