Mario Fresh, un romantic incurabil! Ce surpriză i-a făcut artistul iubitei sale Alexia Eram. Gestul cântărețului i-a emoționat pe fani / FOTO

+3 click pentru
galerie

Mario Fresh, un romantic incurabil! Ce surpriză i-a făcut artistul iubitei sale Alexia Eram. Gestul cântărețului i-a emoționat pe fani / FOTO © Instagram

Mario Fresh, nu încetezi să uimești! Cântărețul și-a exprima dragostea față de frumoasa lui iubită în văzul tuturor. Iată ce surpriză emoționantă i-a făcut vedeta Alexiei Eram!

Dragostea plutește în aer pentru Mario Fresh și Alexia Eram. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar sentimentele lor sunt la fel de puternice ca la început. Dovada sunt chiar gesturile lor de iubire pe care și le fac ori de câte ori simt nevoia.

Mario Fresh și Alexia Eram au demonstrat că fac echipă bună atât în sfera profesională, cât și în cea sentimentală. Cei doi artiști se bucură de un succes uriaș în lumea muzicii, lucru de care se bucură amândoi în egală măsură. În ceea ce privește viața de cuplu, aceștia au o relație la care mulți visează, simțindu-se extrem de bine unul în compania celuilalt.

De curând, Alexia Eram a dat din casă și le-a dezvăluit fanilor latura romantică a lui Mario Fresh. Fiica Andreei Esca le-a împărtășit admiratorilor de pe Instagram ce cadou de suflet i-a făcut cântărețul.

Dacă v-am făcut deja curioși, ei bine, cântărețul a demonstrat că merge pe varianta clasică atunci când vine vorba de gesturile de iubire. Mai exact, Mario Fresh i-a oferit iubitei sale un trandafir roșu, culoare ce simbolizează iubirea, lucru ce a bucurat-o foarte mult pe Alexia Eram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro